Bejelentés


KÉZI KÉSZÍTÉSŰ LÓSZERSZÁMOK MINŐSÉGI BŐRBŐL


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

ELKÖLTÖZTÜNK, ÚJ HONLAPUNK:

http://loszerszamkeszito.hu***
Forrás lovastanya

 

A Forrás lovastanya megalakításakor célul tűzték ki a falusi, vidéki élet bemutatását, a régiónkban hanyatló lovas élet fellendítését, valamint szervezett lovastúrák során a Cserhát, a Mátra és a Bükk hegységek találkozásánál lévő festői szépségű Karancs-Medves és a Tarnavidéki tájvédelmi körzetek megismertetését.

 

 

 

 

A lovastúrák alkalmával biztos lábú, könnyű sodrott és magyar félvér lovak lesznek hű társai a vendégeknek a hegyek, szűk kanyonok, erdei utak és a természet adta akadályok leküzdése során. A lovagolni nem kívánó vendégek részére lehetőséget biztosítanak a túraútvonal fogattal történő megtételére, illetve szervezett gyalogtúrákon való részvételre. Itt tartózkodásuk alatt - előzetes egyeztetés szerint - a vendégek a horgászat, vadászat, a természetfotózás iránti szenvedélyüknek is hódolhatnak. A vendégeket összkomfortos, családias vendégházainkban szállásolják el. A fárasztó túra után felüdülést biztosítanak szaunánkkal, masszázsmedencénkkel valamint tájjellegű helyben készült ételekkel, italokkal. A Mátracserpusztán található Forrás-lovastanyán félnomád tartásban tartják lovaikat, ahol a lovak pihenését futóistálló szolgálja. A lovak a nap nagy részét a tanyán lévő, közel 10 hektáros hegyi legelőn töltik, ahol ligeterdő adja a tűző nyári nap elől a menedéket. Az itatásra hűsítő forrás vize szolgál. Az istálló mellett egy 20x40 méter nagyságú homokos lovaspálya lehetőséget biztosít a futószáras munkára, a lovak képzésére és a lovasoktatásra. A tanyán lehetőség van a túralovaglás mellett a tereplovaglásra, valamint szakképzett személyzet révén napi szintű lovasoktatásra. A lovak "sokszínűsége" lehetőséget biztosít a lovaglás szerelmesei részére kezdőtől a haladóig, kisgyermektől a nagyobb súlyú felnőttekig arra, hogy szenvedélyüknek hódoljanak. Kapcsolat info@forraslovastanya.hu http://www.forraslovastanya.hu Tel.: 70/453-27-06

 

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!